Šuška se: Ko će naslediti Boaćija u Zvezdi?

Autor:

Sport

04.05.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći nalazi se u poslednjoj godini ugovora sa šampionom Srbije, pa u Zvezdi moraju da razmišljaju o novom napadaču, koji bi tokom leta mogao da pojača konkurenciju u ekipi.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

''Ghanasoccernet'' otkriva da Zvezda navodno razmišlja o Filipu Helkvistu, 29-godišnjem švedskom napadaču, koji je zimus postao član korejskog Čungnama.

On je karijeru počeo u Đurgardenu, a kasnije je igrao i za Kalmar, austrijski Volfsberger, grčku Janjinu, pa se vratio u Švedsku, u Bromapojkarnu, odakle se zimus preselio u Koreju.

Međutim, bez obzira na ove najave, Helkvistov transfer ne deluje realno, pogotovo ako se ima u vidu opredeljenje na ''Marakani'' da se osloni više na domaće snage, kao i da se dovode igrači od kojih bi kasnije moglo da se dobro zaradi, što sa Helkvitom teško da bi mogao da bude slučaj.

Radi se o igraču koji je tokom karijere na 248 utamica, postigao 53 gola i upisao 18 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading