Fudbaleri i ceo stručni štab Partizana će biti testirani na koronu!

Autor: mondo.rs

Sport

05.05.2020

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri i stručni štab Partizana biće testirani na korona virus. U Humskoj žele da izbegnu svaku eventualnost.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Posle skoro dva meseca pauze zbog pandemije korona virusa, fudbaleri Partizana u ponedeljak su se konačno okupili u svojoj bazi na "Teleoptiku" i započeli proces priprema za nastavak Superlige i Kupa Srbije.

U Humskoj, kao i u većini klubova u državi, nestrpljivo čekaju odluku Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice o tome kada će se nastaviti takmičenja i u kom formatu. Veoma bitno za sve klubove je i odluka o potpunom prestanku restriktivnih mera. Za sada su superligaši prinuđeni da se po prvi put prilagode treninzima po grupama sa određenim ograničenjima, što sigurno ne može da obezbedi normalnu pripremu.

Kako bi se otklonila i svaka sumnja, fudbaleri i stručni štab Partizana biće testirani na virus Covid-19. U slučaju da nema pozitivnih, crno-beli će započeti ciklus priprema, s nadom da će im što pre biti omogućeno da sprovode uobičajene treninge, neophodne za taktičko-tehnička uigravanja tima.

Superliga Srbije prekinuta je posle 26. kola i do kraja je ostalo da se odigra još 11 utakmica. "Parni valjak" je ranije izneo stav da bi najbolje bilo da se sezona završi posle 37. kola i da se i ove godine igraju plej-of i plej-aut, a da se odmah posle prvenstva pristupi završnici Kupa Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading