"Vreme je da se dupla kruna vrati na Marakanu!"

Autor:

Sport

06.05.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić smatra da će ekipi biti potrebne dve do tri nedelje da se vrati u formu.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Simić i Marko Gobeljić

- Srećni smo zbog povratka na teren. Ovo je najlepši mogući osećaj. Pauza nije bila prijatna za nas koji smo ceo život u sportu. Ipak, uspeli smo da održimo neku bazu, a sve ostalo treba da dodajemo i poboljšavamo kako bi ušli u takmičarski ritam. Trebaće nam najmanje između dve i tri nedelje da to dođe na svoje i da osposobimo telo za utakmice, i da nastavimo da nižemo uspehe- tvrdi Simić.

Igrači su posle dužeg vremena imali priliku da rade sa loptom.

- Svi smo se uželeli lopte. Mnogo su nam nedostajale i igrice sa loptom koje smo svakodnevno praktikovali na treninzima. Ne može da se zaboravi ono što se zna, tako da smo se brzo navikli na loptu, ali i ona na nas. Testiranje je nešto što igrači najmanje vole, ali i to smo uspeli da izdržimo. Svesni smo svi da je i to važno- dodao je on.

Dejan Stanković treninge održava u tri grupe od po osam fudbalera.

- Ovo je nova situacija, malo je neobično da nismo svi zajedno na treninzima, ali moramo da se prilagodimo svemu. Svakako, i ovo je bolje od treniranja u četiri zida- rekao je Simić.

Osvrnuo se Simić i na ciljeve Crvene zvezde.

- Sve je jasno. Idemo da odbranimo titulu i da osvojimo kup. Vreme je da se dupla kruna vrati na Marakanu- zaključio je Simić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading