VUČELIĆ ODGOVORIO JAŠANICI: Bespotrebno podizanje tenzije

Autor:

Sport

15.10.2017

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru trećeg kola Lige Evrope, Partizan gostuje u Albaniji Skenderbegu, a atmosfera se već zagreva.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Kako i dolikuje ozbiljnom klubu, istupa predsednik a ne igrači: Milorad Vučelić

Defanzivac albanske ekipe, Bajrami Jašanica, uputio je pre dva dana provokaciju na račun Srbije, a prva reakcija stiže od predsednika Partizana Milorada Vučelića.

- To je izjava jednog nepoznatog igrača, možda ga vi znate, ali ja nikad nisam čuo za njega. On je pokušao da iskoristi ovaj trenutak da se promoviše i da bespotrebno podiže tenziju. Njegova izjava nije na mestu, veoma je zabrinjavajuća i vrlo pogrešna. Taj nepoznat igrač je pokušao da stekne koji minut slave. Izabrao je pogrešan trenutak i pogrešnu geografsku teritoriju da priča šta se tu dešavalo, očigledno je nešto pomešao. Ovo nije nikakav rat, ovo je fudbal i mi u Albaniju idemo da igramo fudbal - rekao je Vučelić za "Informer".

U ekipi Miroslava Đukića nalaze se trojica momaka koji su rođeni na Kosmetu, Mirolav Vulićević je iz Leposavića, kao i Đorđe Jovanović, dok je Nemanja R. Miletić iz Kosovske Mitrovice.

- Partizan ima igrače koji su rođeni na Kosovu. Imali smo i kroz istoriju igrače s Kosova, Fadilja Vokrija recimo, što bi taj nepoznat igrač trebalo da zna. Mi se naše prošlosti ne stidimo, mi smo fudbalski klub i na ove provokacije ćemo odgovoriti na terenu. Njegova izjava ne samo da je politička, već je i šovinistička - zaklučio je Vučelić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading