Lista za "odstrel": Osmorica idu sa "Marakane"!

Autor:

Sport

07.05.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlukom FSS da se prvenstvo nastavi 30.maja i da se odigraju 4 kola do kraja reglarnog dela, Crvena zvezda je na dva boda od matematičkog overavanja nove titule prvaka Srbije, pa se u Ljutice Bogdana već spremanju za prelazni rok i formiranje tima za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Nova sezona kreće ubrzo posle završetka ove, selektiranje tima za narednu sezonu je praktično počelo. Dejan Stanković je imao vremena da se uveri ko će mu biti potreban u novom pohodu na Ligu šampiona.

Kako prenosi HotSport, klub iz Ljutice Bogdana je sastavio listu igrača koji će biti ponuđeni drugim klubovima i čijom prodajom će klub popuniti kasu. Na listi se nalaze Milan Rodić, Srđan Babić, Miloš Degenek, Dušan Jovančić, Branko Jovičić, Mateo Garsija, Ričmond Boaći i Milan Pavkov.

Takođe, još ranije generalni direktor kluba je nagovestio prodaju bisera kluba Željka Gavrića, Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića.

Želja crveno-belih je da smanje troškove koji su se nagomilali u poslednje dve godine tako da ćemo videti kako će izgledati Crvena zvezda u novoj sezoni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading