(FOTO) Zabolele ga kritike: Igrač Real Madrida spreman kao zapeta puška, jedva čeka povratak na teren

Autor:

Sport

11.05.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Vinicijus Žunior našao se na velikom udaru kritika zbog skromnih partija otkako je pre dve godine došao u Real Madrid.

RepublikaFoto: instagram.com/viniciusjunior
Vinicijus

Vinicijus je u kraljevski klub stigao iz Flamenga za skoro 50 miliona evra i jasno je da na Santijago Bernabeu mnogo očekuju od njega. Brazilac još uvek nije pokazao ono što se od njega traži, ali jasno je da neće tako lako odustati.

Nakon što je dobio dosta kritika ove sezone očito je Vinicijus odlučio da stane u kraj tome. On je pauzu zbog pandemije iskoristio da se što bolje spremi za nastavak sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disfrutando y trabajando! Que venga la temporada 2019/2020 ??⚽️ ¡HALAMADRID!

A post shared by Vinicius Jr. ⚡️?? (@viniciusjunior) on Jun 22, 2019 at 8:48am PDT

Brazilac već dva meseca trenira punom parom, a najviše vremena provodi u teretani. On želi da dobije na kilaži kako bi u duelima bio dosta jači nego što je to inače slučaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Vinicius Jr. ⚡️?? (@viniciusjunior) on Feb 12, 2020 at 10:28am PST

Vinicijus radi po metodi treninga Kristiana Ronalda koji mu je dao nekoliko saveta. On je objavio nekoliko fotografija na Instagramu i pokazao da zaista izgleda fantastično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading