(VIDEO) Nemci "zaljubljeni" u Filipa Stevanovića!

Autor:

Sport

13.05.2020

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani krilni fudbaler Partizana Filip Stevanović je još zimus izazvao veliko interesovanje pojedinih klubova iz inostranstva, pogotovo Nice koja je navodno bila spremna da izdvoji čak 15 miliona evra, ali je Partizan odoleo tom ''naletu'' očekujući dalji napredak svog 17-godišnjeg igrača do kraja sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Odlaskom Zorana Tošića u Kinu se otvorio prostor za još veću Stevanovićevu minutažu u ekipi Partizana, a istovremeno je počelo da se u medijima piše o sve većem interesovanju najvećih nemačkih klubova, poput Bajerna, Dortmunda, RB Lajpciga...

Pandemija koronavirusa je sve to prekinula, ali izgleda ne zadugo.

Očigledno, Stevanović i dalje privlači pažnju nemačke javnosti, što se ovih dana vidi i na popularnom sajtu ''90min'', koji je napravio listu igrača koje bi tamošnja javnost želela što pre da vidi u Bundesligi.


Na listi se nalazi ukupno 20 igrača, a Filipa Stevanovića su rangirali na veoma visoko treće mesto!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiklopovo oko

13.05.2020 20:19

Fica je cudo od igraca. Zapamtite sta cu vam sada reci! On ce za par godina biti jedan od najboljih evropskih igraca, vredan i 150-180 mil. evra! Partizan ni u ludilu da ga sad prodaje, neka prodaju Sadiqa i dovedu Komparea iz Burkine Faso! Ako bi bio prinudjen da ga ipak proda,onda ni slucajno ispod 20 M. ,plus 20 posto od buduceg transfera! Ko nece, ne mora! To je za ovaj prelazni fiksna cena. Tako treba vec sada izaci na trziste pred menadzere! Cisto da im bude jasno o kakvom asu se radi! Treba jos reci da je on i marketinski veoma atraktivan igrac, mnogo je lep, vrlo pristojan momak a na njemu se moze graditi fantastican marketinski plan buduceg kluba. Sve se gleda,pa i to. Fica je igracina . Fica Kristiano, bre!