(FOTO) Hari Kejn je ljudina!

Autor:

Sport

14.05.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeste Hari Kejn ponikao u Totenhemu, ali svoj prvi meč u profesionalnoj karijeri nije odigrao u dresu "pevaca", već u dresu niželigaša Lejton Orijenta i 26-godišnji napadač to nije zaboravio.

RepublikaFoto: Starsport
Hari Kejn

Naime, on je u teškom trenutku za sve klubove u Engleskoj, pogotovu za one iz nižih liga, rešio da pomogne Lejton Orijentu, tako što je platio sponzorstvo za reklamu na prednjoj strani dresa!

Klub iz četvrtog ranga takmičenja je tako dobio ogromnu pomoć, a Hari Kejn je iskoristio priliku da napravi još jedan sjajan potez.


Naime, on je "reklamu" na prednjoj strani dresa iskoristio da se zahvali svim zdravstvanim radnicima koji su se našli na prvoj liniji fronta tokom pandemije koronavirusa.

Njegovo hvala će se naći na prvoj garnituri dresova, druge dve će promovisati dom za nezbrinutu decu "Haven House" i humanitarnu organizaciju "Mind".

Određeno je i da 10% od prodaje dresova ide ovi organziacijama.

- Rođen sam i odrastao samo par milja od stadiona i presrećan sam što imam priliku da pomognem klubu u koji mi je dao šansu da upišem prvi start na profesionalnom nivou. To mi je takođe dalo i mogućnost da se zahvalim našim herojima i humanitarnim organziacijama koje nam pružaju negu i podršku u ovim teškim vremenima - izjavio je Hari Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading