Solskjer bez pardona: Radije ću imati rupu u timu nego se*onju!

Autor:

Sport

21.05.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da se atmosfera na Old Trafordu poboljšala, otkako je klub napustila nekolicina fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Ole Gunar Solskjer

Prošlog leta Junajted su napustiti Romelu Lukaku i Aleksis Sančes i prešli su u Inter, spekuliše se da bi Pol Pogba mogao da se vrati u Juventus, a trener je sugerisao da je uspeo da se otrese "trulih jabuka" na početku svog angažmana.

- Pre ću imati rupu u svojoj ekipi nego s**onju. Meni je to važno. Mi smo tim u timskom okruženju. Želite da igrači imaju malo ega i oštrine, ali moraju biti u stanju da se prilagode. Prošlog marta igrači su bili fizički i psihički umorni, neki su bili povredjeni. Igrači su počeli uz negativno razmišljanje, a sada pozitivno razmišljaju- rekao je Solskjer.

On je dodao da su mu još neke stvari smetale prošle godine.

- To su bili neki lični programi, koji se nisu mogli rešiti do leta. Uvek će biti igrača koji žele da igraju više, ali ako želite da ekipa bude uspešna, onda igrači moraju da budu na raspolaganju u odredjeno vreme. Mislim da u ovoj grupi nemamo nijednu trulu jabuku- naveo je trener Junajteda.

Junajted je prošle sezone vezao 12 prvenstvenih utakmica bez poraza na početku Solskjerovog angažmana, ali je krajem sezone izgubio pet od devet poslednjih mečeva u Premijer ligi. Pojedinim igračima su navijači zviždali posle poraza u poslednjem kolu od Kardifa, koji je već ispao iz lige.

- Kada pobeđuješ sve je lakše, a kada dodju teška vremena onda vidiš koga želiš u timu i ko ima pravi mentalitet. To nismo videli sve do serije loših rezultata. Tada sam video sa kojim igračima mogu dugoročno da izgradim uspešnu ekipu. Tim uvek mora da bude na prvom mestu- rekao je Solskjer.

Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je pre više od dva meseca zbog pandemije koronavirusa, a Junajted je bio peti na tabeli.

Ekipa će se do kraja sezone boriti za plasman u Ligu šampiona, a učestvuje i u Ligi Evropa i FA kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading