(FOTO,VIDEO) Igračima Liverpula pomrli frizeri!

Autor: PREDRAG VUKOVIĆ

Sport

22.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čupavci su okupirali Enfild! Fudbaleri Liverpula počeli su da treniraju pre nekoliko dana, a sem što su malo zarđali u karantinu, većini njih je toliko zarasla kosa da izgledaju kao da su im, žargonski rečeno, pomrli frizeri.

Trening fudbalera Liverpula

Iznenađeni izgledom svojih ljubimaca, navijači "crvenih" su čak napravili takmičenje na društvenim mrežama čija frizura izgleda najluđe i najsmešnije.

Pod udarom čuvenog engleskog humora se najpre našao Sadio Mane.

- Mane, bog ga blagoslovio, nije izašao iz izolacije sa frizurom koja oslikava njegove veštine na terenu. Takvu "desetku" nismo videli na Enfildu još od 2014. godine - piše u jednom od komentara sa aluzijom na sličnu frizuru koju je imao Majkl Esjen, a koji je tada bio član Čelsija.

 

 

Ništa bolje nije prošao ni Roberto Firmino, koji je možda i najviše promenio frizuru. On je toliko očupavio da su ga uporedili sa čuvenim Boratom (glumac Saša Baron Koen).

 

 

Filmskog pandana dobio je i golman Alison Beker, koji je još više pustio kosu i bradu, pa mnoge podseća na Toma Henksa u filmu "Izgnanik" nakon što je usamljen proveo četiri godine na pustom ostrvu.

 

 

Nabiju Keiti su našli da je pravo čudo što uopšte ima kosu, s obzirom na to da je uvek bio kratko i uredno podšišan. Istina, Keita nije zarastao, ali je opet bilo neobično videti ga da nije ispratio modne trendove.

 

 

Zinčenko: "Građanin" Sane vozač autobusa!

Ukrajinac Oleksandr Zinčenko kaže da, prilikom povratka u trening-kompleks Mančester sitija, nije mogao da prepozna saigrača Leroja Sanea, koji se, navodno, ugojio sedam kilograma!

- Posle dva meseca kako ga nisam video to nije isti momak. Mislio sam da je naš vozač autobusa - našalio se Zinčenko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading