Bolna ispovest oca poginule fudbalske legende: Idem svaki dan do groblja, godinu dana nisam pogledao fudbalsku utakmicu!

Autor:

Sport

21.05.2020

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro se bliži godinu dana od tragedije i smrti španskog fudbalera Hose Antonija Rejesa. On je poginuo u saobraćajnoj nesreći nedaleko od Sevilje. Za španske medije dušu je otvorio govorio njegov otac, Pako.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hose Antonio Rejes

- Ne izlazim nigde, osim do groblja svakog jutra. Moja supruga je smršala 40 kilograma, ne izlazi uopšte napolje. Nisam odgledao nijednu fudbalsku utakmicu od tada ili bilo šta. Samo onu na kojoj mu je počast odala Ekstramadura. Njemu je Sevilja bila sve- rekao je Rejesov otac.

Rejes je ponikao u Sevilji i bio je najmlađi prvotimac tog kluba kada je debitovao sa 16 godina.

Posle pet provedenih sezona u matičnom klubu, preselio se u Arsenal, u transferu vrednom 30 miliona evra.

Postao je i deo "nepobedivih", odnosno ekipe menadžera Arsena Vengera koja je osvojila titulu šampiona Premijer lige bez izgubljene utakmice.

Usledile su selidbe u Real Madrid, Atletiko Madrid i Benfiku, te povratak u Sevilju.

U Andaluziji je proveo četiri godine, da bi potom igrao za Espanjol, Kordobu, kineski Sjinđijang, a poslednji angažman je imao u Ekstramaduri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading