Partizan otputovao u Albaniju, ĐUKIĆ NAJAVIO HRABRU IGRU!

Autor: E.Selmani - I.Kamber

Sport

18.10.2017

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana otputovali su na meč trećeg kola Lige Evrope u Elbasan, gde će u četvrtak od 21:05 igrati protiv ekipe Skenderbega. U taboru crno-belih provejavaju optimistični tonovi, a trener "parnog valjka" Miroslav Đukić najavio je ofanzivan pristup i igru na tri boda u Albaniji.

RepublikaFoto: ST/E. SELMANI
Crno-beli su otputovali za Elbasan

Đukić je izjavio da se ključ za prolaz u drugu fazu Lige Evrope nalazi upravo u dvomeču sa Skenderbegom, pošto bi u slučaju šest bodova iz dva susreta sa Albancima, vrata evropskog proleća bila širom otvorena. Trener crno-belih ipak upozorava da razmišlja samo o narednom meču.

- Dva meča protiv Skenderbega sigurno će biti od krucijalne važnosti za prolaz. Bilo bi idealno da osvojimo svih šest bodova, ali to neće biti lako. Idemo prvo u Elbasan da probamo da napravimo dobar rezultat - izjavio je Đukić.

Stručni štab crno-belih prostudirao je igru rivala, a Đukić je posebno apostrofirao njihovo insistiranje na držanju lopte što više u posedu.

- Oni su i protiv Jang Bojsa igrali agresivno, navikli su da imaju loptu i da dominiraju, ali i mi tamo idemo da im uzmemo posed i da ih nateramo u poziciju koju oni ne vole, na šta nisu navikli i bilo bi dobro da uspemo u tome - dodao je Đukić.

Što se tiče eventualnih stvari koje se manje tiču fudbala, a neminovno su vezane za ovaj susret, Đukić kaže da ekipa ima stoprocentan fokus samo na sport i kako da ostvare dobar rezultat.

- Na svakom gostovanju imate taj neprijateljski ambijent, biće to utakmica sa velikim nabojem, ali mi moramo da se isključimo iz svega, da mislimo samo na fudbal, jer samo ona ekipa koja uspe u tome može da računa na dobar rezultat. Uspeli smo da ekipu sasvim izolujemo od svih nefudbalskih priča, mi i demo da igramo fudbal, ne idemo da vodimo politiku, da rešavamo prošlost, sadašnjost i budućnost, već da se bavimo sportom - zaključio je šef struke crno-belih.

Ništa ne remeti što nećemo tamo trenirati na njihovom terenu, to neće praviti problem. Odgovaralo bi nam Dinamo pobedi, protiv njih imamo za sada negativna skor, odgovara nam da Dinamo pobeđuje naše protovnike, ali mi smo najbitnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading