Miletić pred put Albaniju: OBOŽAVAM OVAKVE UTAKMICE, JEDVA ČEKAM DA POČNE!

Autor:

Sport

16.10.2017

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Partizana Nemanja Miletić izjavio je u intervjuu za oficijelni sajt kluba da ne može da dočeka početak utakmice u četvrtak protiv Skenderbega. Defanzivac crno-belih takođe je dodao da mu prija igranje u ritmu sreda-subota od početka sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Štoper Partizana veruje u dobar rezultat protiv Skenderbega

Generalno se tako namestilo da odmora nema. Meni lično prija ovakav ritam sreda-subota-sreda, spreman sam i mogu da izdržim. Hvala Bogu igram dobro, naravno uvek može bolje, ali sam generalno zadovoljan.

Miletić je otkrio u razgovoru za sajt da već danima iščekuje utakmicu protiv Skenderbega.

– Slagao bih kada bih rekao da nisam mislio na Skenderbeg pre Radnika. To su jednostavno velike utakmice, igramo Evropu i iskreno skoro da je nemoguće da misli ne odlutaju. Pre svega veoma bitna za nas. Posle nesrećnog poraza od Dinama ova može dosta toga da donese. Skenderbeg igra Ligu Evrope i radi se generalno o dobroj ekipi. Ne znam ih za sada detaljno, to ostavljamo za analizu sa šefom - otkrio je odbrambeni fudbaler crno-belih.

Na pitanje gde vidi Partizanovu prednost u odnosu na protivnika, Miletić smatra da crno-beli jednostavno poseduju veći individualni kvalitet u odnosu na albanski tim.

– Možda njihov teren i publika, a naša jer smo dobra ekipa i možemo sa svakim da se nosimo, kao i sa pritiskom koji ćemo tamo imati, gde mislim na publiku i domaći teren.

Miletić je otkrio koliko je našpanovan za utakmicu u četvrtak.

– Jedva čekam da utakmica počne! Obožavam ovakve utakmice, za mene će biti jedna od posebnih -izjavio je za kraj Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading