Drama u Novom Sadu: Vojvodina posle penal ruleta u polufinalu Kupa Srbije!

Autor:

Sport

03.06.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine poslednji su polufinalisti Kupa Srbije. Ekipa Nenada Lalatovića je na svom stadionu bila bolja od Mladosti iz Lučana tek nakon izvođenja penala (5:4), pošto je u regularnom delu bilo 0:0.

RepublikaFoto: Starsport
Brailić i Bojović u vazdušnom duelu

Večeras nije bilo mnogo uzbuženja na "Karađorđu", na kom je domaći tim dominirao, ali na nekako jalov način i bez mnogo pravih prilika.

Vojvodina je bila nešto konkretnija, i očekivano držala kontrolu igre, ali daleko od protivničkog gola.


Koliko je večeras bilo neuzbudljivo u Novom Sadu, potvrđuje i podatak da je prvu pravu priliku Vojvodina imala tek na isteku sata igre, posle gužve u petercu, niko nije uspeo da pogodi loptu i pogodi mrežu.

Kako se bližio kraj, Novosađani su bili opasniji, ali im je nedostajala konkretnija završnica. Ubrzo je Petar Bojić imao solidan pokušaj, ali se istakao golman Knežević.


Do kraja regularnih 90 minuta nije bilo više prilika, ali je Nenad Lalatović iznenadio malobrojnu publiku kada je odlučio da u nadoknadi igre izvede prvog golmana Emila Rockova i uvede Nikolu Simića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading