(VIDEO) Banjak nije jedina Partizanova meta: Crno-beli pikirali "Gladijatora"!

Autor:

Sport

08.06.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih nekoliko dana sve glasnije se govori o interesovanju Partizana za štopera ljubljanske Olimpije Makija Banjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Kako saznaje "Alo", crno-beli imaju još jednu metu za pojačanje na mestu štopera i da je to bivši fudbaler Radničkog iz Niša Ivan Miladinović!

On je na ''Čairu'' proveo godinu dana, u sezoni 2017/18, a iz Radničkog se zatim preselio u ruski Soči, čiji je i dalje član.

Ove sezone je u svim takmičenjima upisao 18 nastupa za pomenuti ruski klub, a ono što dodatno privlači crno-bele kada je ovaj momak u pitanju jeste i činjenica da mu ovog leta ističe ugovor sa Sočijem, pa bi mogao bez obeštećenja u Partizan.

Ivan Miladinović ima 25 godina, rođen je u Ćupriji, a na početku seniorske karijere nastupao je i za Jagodinu, kao i šest meseci za kraljevačku Slogu.

Visok je 189 cm, a na ''Transfermarktu''se njegova vrednost procenjuje na 800 hiljada evra. Kad je došao u Soči, procenjivan je na 350 hiljada evra, pa je jasno da je za ove dve godine prilično napredovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

08.06.2020 15:27

Nisam bas siguran da je taj Miladinovic profil i kvalitet igraca za Partizan! Taj klub Soci ispada iz Ruske Premijer Lige. Banjak je igracina, bre! On se izvanredno uklapa u sistem igre Partizana jer poseduje fantastican dubinski pas kao i izvanrednu i tacnu promenu tezista igre na drugu stranu! Poseduje mnogo dobrih tehnickih karakteristika i tacno se vidi da je skolovan u La Masiji!Uz to, on je i znatno mladji , puno vise komercijalno obecava, i Partizan bi na njemu sigurno ozbiljno profitirao! Partizan ne sme odustati od Banjaka!