Poziv Partizana pred večiti derbi: Navijači, dvanaesti igrač!

Autor:

Sport

08.06.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica sa Spartakom je arhivirana. Crno-beli nisu doneli bodove iz Subotice za čim ostaje žal i kod igrača, stručnog štaba i sportske javnosti. Svi su se okrenuli 1/2 finalu Kupa Srbije u kojem će snage odmeriti Partizan i Crvena Zvezda. O predstojećem derbiju za sajt Partizana govori napadač Bojan Matić.

RepublikaFoto: FK Partizan
Bojan Matić

– Poraz od Spartaka može samo da nas razbudi. Jednostavno za ovaj poraz nema objašnjenja, ali mislim da glavom nismo bili u utakmici iz razloga što nas za par dana očekuje derbi i po meni utakmica sezone.

O derbiju?

– Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas, očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i krunišemo derbi pobedom!

Očekivanja!?

– Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači nas dvanaesti igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama.

Produžeci, penali…?

– Iskreno se nadam da neće biti potrebe za tim, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u korist nas. U slučaju da dođe do kaznenih udaraca, naravno da ću se prijaviti za izvođenje.

O protivniku?

– Kao sto svi znamo Zvezda je naš najveći rival, imaju dobru ekipu i zaista dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak!

Večiti derbi?

– Od detinjstva maštam o golu u večitom derbiju i proslavljanju gola sa našim navijačima na južnoj tribini! Sigurno da bi mi to bio najdraži gol u karijeri!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading