Iliev žestoko opleo po "stručnjacima": Vređali ste Sadika i Sumu, takve igrače Srbija nije videla

Autor: Arena sport/Republika

Sport

11.06.2020

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je pobedio Crvenu zvezdu (1:0) u polufinalu Kupa Srbije, a Umar Sadik je bio heroj utakmice

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ivica Iliev

Centarfor crno-belih namestio je gol Bibrasu Nathu za pobedu i za plasman u finale Kupa, gde će crno-beli igrati za peti uzastopni trijumf u tom takmičenju.

Slavio je i doskorašnji sportski direktor PartizanaIvica Iliev. On je posle utakmice, u izjavi za TV Arena sport bio više nego emotivan.

- Apsolutno zaslužena pobeda. Prvo bih čestitao Zvezdi na osvojenoj šampionskoj tituli. Kao i mnogo derbija unazad, Partizan je bio izuzetno dominantan. Ne znam koja već utakmica po redu da Zvezda ne može do gola. Bilo je mnogo šansi Partizana, spektakularna igra....

Nisu mu bila potrebna pitanja, Iliev je nastavio u dahu...

- Razmišljao sam da li da kažem ili ne. Kao i svake godine, tako i ove, naši "poznavaoci fudbala i veliki stručnjaci" su vređali tog Sadika, tog Sumu, a u stvari su vređali mene, što je manje bitno. Sadika i Sumu... Takve igrače Srbija nije videla. Videli ste simultanku Sadika i genija Sumu, igrali su dominantno... Tako igraju derbije poslednjih nekoliko godina - zaključio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading