Bez dlake na jeziku: Džabe Zvezdi titula kada igrači ne mogu da sačuvaju Sadika koji ne zna ništa!

Autor: Mozzart Sport, Republika

Sport

12.06.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Kosanović, iskusni srpski trener, kritikovao je Crvenu zvezde posle još jednog loše odigranog "večitog" derbija. Crveno-beli su u sredu poraženi od Partizana minimalnim rezultatom.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Kosanović

Milorad Kosanović je rekao šta je, po njegovom mišljenju, bio problem Zvezde na toj utakmici.

- Govorio samn: 'Ako daš Partizanu prostor u 40 metara ispred vašeg gola – u problemu si. Umar Sadik ne zna ništa, tehnički je neobučen. Međutim, on je neprijatan, nezgodan, snažan i brz i kada mu daš taj prostor samo je pitanje kada će da probije. Da je igrao mali Filip Stevanović bilo bi još opasnije - rekao je iskusni srpski trener za "Mozzartsport" i dodao:

RepublikaFoto: starsport
Umar Sadik u duelu sa Nemanjom Milunovićem tokom "večitog" derbija

- Pa još Asano, Natho, Suma. Njima ne smeš da daš prostor da krenu da se zaleću od centra, a oni su to radili 90 minuta. Kada im to ne daš, da imaju četvoricu u trku prema tvom golu, onda Partizan ne može ništa - istakao je Milorad Kosanović.

69-godišji stručnjak ističe da bi Partizan bio u problemu da je "malo Pavlović organizovao igru".

- Nisu ni oni cvećke, imaju slabosti... Kada im zatvoriš tih poslednjih 40 metara, ta četiri igrača, onda više nema igre. Onda mali Pavlović mora da ulazi u pravu igri i onda Partizan ima muku, odbrana se raspadne - iskren je čovek kome je poslednji angažman bio u niškom Radničkom ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović u duelu sa El Fardu Benom

Kritikovao je filozofiju Zvezde u kojoj se, kako kaže, "razvijalo 30 fudbalera".

- Umesto da praviš tim i igri, ti razigravaš 30 igrača. Na kraju nit tima nit igre. Džaba titula, znamo svi da sve što vredi u Srbiji je ili u Zvezdi ili Partizanu. I još kada dodaš strance, prevelika je razlike u odnosu na ostale. Ali Zvezda nije igrala fudbal, čak ni u Ligi šampiona, mada se njom pokrivala. Međutim, to nije fudbalski razvoj, to nije fudbal. Samo to niko nije smeo da kaže, čim kažeš napadnu te sa svih strana - zaključio je Milorad Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan T

14.06.2020 06:05

Ja nikad nisam voleo ovog Kosanovica dok je bio u Zvezdi ali covek je 100% u pravu.U Zvezdi dobro da razmisle o ovome.