TSC sipao so na Zvezdinu ranu: Crveno-beli se kasno probudili, velika pobeda domaćina u Senti!

Autor:

Sport

14.06.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a savladali su Crvenu zvezdu u Senti sa 2:1 u okviru 29. Kola Linglong Superlige Srbije. Ekipa iz Bačke Topole je tako sezonu u elitnom rangu srpskog fudbala završila bez poraza na uslovno domaćem terenu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice TSC - Crvena zvezda

Već u 12. minutu TSC je poveo. Posle odličnog centaršuta sa leve strane, Boris Varga je bio na pravom mestu u kaznenom prostoru Crvene zvezde i udarcem glavom poslao je loptu u levi ugao Borjanovog gola - 1:0.

Mogla je Zvezda do izjednačenja četiri minuta kasnije, kada je Gajić bio u prilici, ali je njegov šut iskosa sa desne strane zaustavio golman Filipović.

Umesto izjednačenja, samo dva minuta kasnije, Zvezdin golman i kapiten ponovo je morao da vadi loptu iz mreže.

Ovoga puta posle slobodnog udarca koji je izveo Nenad Lukić, lopta je u živom zidu zakačila Vukanovića i završila u desnom uglu gola gostiju - 2:0.

Pokušavala je Zvezda do kraja poluvremena da bar prepolovi ovaj zaostatak, a najbliži tome bili su Gajić, Vukanović i Ivanić, međutim, svoje šanse nisu iskoristili.

 

Posle Gajićevog pokušaja u 27. minutu jedan igrač domaćih je zaustavio loptu na gol liniji, Vukanović je pogodio prečku iz centaršuta, a Ivanić je dva puta iz izglednih pozicija šutirao pored gola u finišu poluvremena.

U nastavku, Veljko Nikolić je u 50. minutu pripretio, a osam minuta kasnije Borko Duronjić je sa ivice kaznenog prostora umalo uvećao prednost TSC-a. Lopta je prohujala pored stative Borjanovog gola.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pokušao je potom izmenama da trgne svoju ekipu, a u 78. minutu su baš rezervisti režirali Zvezdin pogodak.

Posle kornera sa desne strane, mladi Andrija Radulović je centrirao na drugu stativu, tamo se odlično snašao štoper Nemanja Milunović i poslao loptu u mrežu - 2:1.

Samo minut kasnije odličnu priliku imao je i Veljko Simić, posle lepog dodavanja Vukanovića, ali loptu je poslao pored gola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading