Milošević blista posle pobede nad Čukaričkim!

Autor:

Sport

14.06.2020

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su sa 4:1 pobedili Čukarički u 29. kolu Linglong Superlige. Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, bio je veoma zadovoljan izdanjem svog tima u pobedi nad Čukaričkim.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Ta pobeda značila je i rasterećenost crno-belih u nastavku i Savo je upitan da oceni performans svog tima.

- Pa da, bilo je bitno dobiti i osvojiti 3 boda, arhivirati ligu pa smo uspeli. Pohvale momcima, obično smo posle teških utakmica kiksali i padali, ali danas to nismo uradili. Evidentno je da nismo imali tu energiju, ali smo imali igru, koncentraciju i sve nam se vratilo, nije bilo lako uopšte. Čukarički je bio odličan, falilo je par ljudi, ali i ovi što su igrali su ozbiljni i dobri igrači i bilo je potrebno da damo maksimum da bismo došli do rezultata- rekao je Savo Milošević.

Debitovao je i mladi Nikola Štulić, a Savo Milošević smatra da je to veliki talenat i da ćemo najbolje od njega tek videti.

- Planirali smo da Nikola debituje jer sve što smo videli na treninzima je veliki potencijal. Neću da ga hvalim, on je vredan momak, trudićemo se da bude jedan od onih o kome će se pričati. Ima on puno da radi, ali za sada je to super- dodaje Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading