(VIDEO) Da li je sudija oštetio Zvezdu?

Autor:

Sport

19.10.2017

19:09 >> 19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala slavili su protiv Crvene zvezde na našem najvećem stadionu "Rajko Mitić" u okviru trećeg kola Lige Evrope. Izdvojili smo sporne detalje sa utakmice, pa procenite sami da li su crveno-beli oštećeni?

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li je Arsenal imao pomoć sudije na "Marakani"

Dok je Crvena zvezda bila kompletna na terenu, izabranici Vladana Milojevića su pružili snažan otpor Arsenalu. U 79. minutu sudija je pokazao drugi žuti karton Rodiću, koji je morao da napusti igru.

Samo pet minuta kasnije, Žiru je postigao pobedonosni pogodak, i jedini na ovom meču. Sjajno su kombinovali Volkot i Vilšir, pre nego što je Englez uputio loptu ka Francuzu, koji se sjajno snašao i udarcem preko glave savladao sjajnog Borjana, postoji sumnja da je bila ofsajd pozicija.

U sudijskoj nadoknadi meča, jedan od igrača Crvene zvezde je pao u kaznenom prostoru Arsenala ali sudija nije pokazao na penal, naprotiv samo je odmahnuo da se igra nastavi.

2. novembra, Crvena zvezda gostuje Arsenalu u Londonu, u okviru četvrtog kola LIge Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading