(FOTO) Ulaganje u mladost - najbolja definicija Sportskog saveza Srbije!

Autor:

Sport

29.06.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući šampioni su i ove godine oduševili, pokazali su šta znači drugarstvo, fer plej i ljubav prema fudbalu.

RepublikaFoto: SSS
Lige budućih šampiona

Tokom vikenda na Zlatiboru na pomoćnim terenima stadiona Švajcarija održano je republičko finale "Lige budućih šampiona". I ove godine Sportski savez Srbije podržao je manifestaciju.

- Moto turnir poklapa se upravo sa vrednostima koje podržava Sportski savez Srbije. Ulažemo u mladost, a pre svega u negovanje sportskog duha i izrastanje mladih fudbalera u dobre ljude i sportiste - rekao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković.

RepublikaFoto: SSS

Mladi fudbaleri su se borili za najbolji plasman u 6 uzrasnih kategorija (2007, 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012. godište).

RepublikaFoto: SSS

Na terenima je viđeno pregršt uzbudljivih i neizvesnih susreta, a čak ni kiša u subotu nije pokvarila raspoloženje mladih takmičara. 

RepublikaFoto: SSS

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE

- Srce nam je puno kada vidimo zdrav takmičarski duh među decom. Mislim da je ovaj projekat veoma lepa stvar i zato će Sportski savez Srbije i u budućnosti biti tu da pomogne koliko god može stasavanje novih šampiona - dodao je Marinković.

RepublikaFoto: SSS

Marinković je podelio pehare i medalje za I, II i III mesto uz poruku da je šampion svako ko izađe na teren i da sve od sebe.

RepublikaFoto: SSS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading