Tužno i potresno, Petković predosetio smrt: Prijatelju, umreću ti!

Autor:

Sport

30.06.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Ilije Petkovića pogodila je srpski fudbal. Odlazak selektora koji nas je odveo na SP 2006. godine rastužio je mnoge. Legendarni fudbaler OFK Beograda je predosetio svoju smrt.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Petković

Direktor OFK Beograda Božidar Milenković otkrio je detelje od kojih se ledi krv u žilama.

- Petka sam poslednji put video pre desetak dana, dan pre nego što ga je sin Dušan hitno odvezao u Urgentni centar. Došao sam do lifta njegove zgrade, videlo se da nije dobro. Izgovorio mi je nešto strašno, što ću pamtiti do kraja života. Samo je kratko rekao: "Milence, umreću ti... - priseća se Milenković za "Novosti".

Nastavio je u istom ritmu.

-  Petko je bio od onih tipova koji je za ruku odmah uzimao nekog sebi bliskog i vodio ga po lekarima, ako bi taj neko imao kijavicu. Brinuo je o svima nama kao da nam je brat ili otac. Sada, kada je muka pritisla njega, kao da nije odreagovao kako treba. Mnogo mi je teško da pričam o svom prijatelju sa kojim sam u stvari imao bratski odnos sve do poslednjeg dana njegovog života - kaže Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading