Arsenal deklasirao Norvič, pobede upisali Njukasl i Everton

Autor:

Sport

01.07.2020

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala su na svom terenu pobedili Norvič sa ubedljivih 4:0 u meču 32. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pobeda Arsenala protiv Norviča

Arsenal je do vođstva stigao u 33. minutu kada je Tim Krul napravio neverovatnu grešku koju je iskoristio Obamejang. Samo četiri minuta kasnije bilo je 2:0, a gol za domaće postigao je Granit Džaka.

Domaći tim je sredinom drugog poluvremena došao i do trećeg gola. Igrači Norviča ponovo su napravili strašnu grešku, a na pravom mestu ponovo je bio Obamejang koji pogađa za 3:0.

Posao u ovom meču Arsenal je završio u 81. minutu. U centru pažnje našao se Soares koji je svega nekoliko minuta pre toga ušao u igru i uspeo da postavi konačnih 4:0.

Arsenal se sa ovom pobedom probio do sedmog mesta i ima 46 bodova, dok je Norvič prikovan za dno sa svega 21 bodom.

I Njukasl je danas deklasirao svog protivnika Burnmaut. Svrake su u gostima slavile sa 4:1. Golove za Njukasl postigli su Gejl, Longstaf, Almiron i Lazaro, a utešni gol za domaće postigao je Gosling.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Tri boda upisao je i Everton, koji je na svom terenu slavio protiv Lestera. Domaći su golovima Ričarlisona i Sigurdsona vodili sa 2:0, a konačnih 2:1 postavio Ieanačo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading