ODBRANA DIREKTORKE PARTIZANA posle upada roditelja: Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa...

Autor:

Sport

03.07.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtevu za odlazak aktuelne Uprave VK Partizan, posle legendi i sadašnjih igrača i trenera, pridružili su se i roditelji igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Direktorka VK Partizan

Uoči današnje konferencije za medije na Banjici koju su održali predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić i direktorka Tatijana Rakas, nezadovoljni roditelji dece koja treniraju u klubu lupali su u staklo klupskih prostorija, uz povike "Uprava napolje" i "Hoćemo promene".

Oni su uspeli na kratko da prekinu konferenciju za medije, ali je posle toga ipak usledilo obraćanje Bradajića i Rakaseve.


- Razgovarao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Rakas i rekao da će dovesti svoje ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, nisam dobio zadovoljavajući odgovor. Drago mi je što se legende intersuju za stanje u klubu, ali zašto do sada nisu- upitao je Bradajić, a preneo portal Mondo..

Direktorka Rakas istakla je da je sve što se dešava opstrukcija Alesandra Šoštara.

- Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa. Filipović je pozvan da dođe u klub, ali nije došao. Očigledno, Šoštar ne može dostojanstveno da ode- istakla je Rakas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading