Milošević: Imamo psihološki problem!

Autor:

Sport

04.07.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je počeo pripreme za novu sezonu posle kraće pauze. Savo Milošević je kao cilj označio titulu i objasnio da ostanak u Beogradu nije mnogo poremetio planove.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

- Čak nam je ovde komotnije, jer u pripremnom periodu imate mnogo više igrača. Priključili smo ovde šest momaka iz omladinske škole, tako da nam je operativno lakše da radimo ovde na dva terena. Takve uslove nemamo nigde. Gde god da demo imamo jedan teren i jedan termin. Ovde možemo da se organizujemo kako hoćemo, tako da nam je s te strane lakše- rekao je Milošević za klupsku televiziju.

Epidemija je poremetila planove, igrači je trebalo da idu na Zlatibor, ali zbog širenja virusa, ostaju zatvoreni u Teleoptiku. Tu postoji samo jedan mali problem…

- Igrači na pripremama vole da ih negde odvedete. To je psihološki problem, ali mi planiramo da ih za sedam-osam dana odvedemo na Zlatibor, ako situacija to dozvoli na nivou države, videćemo, pratimo – tako da će biti vremena da odemo. Ne predstavlja nam problem- rekao je Milošević.

Od šestorice omladinaca tu su Arambašić, Čolić, Knežević, koji su već bili na pripremama u Turskoj, a danas su stigli Bojat, Krstića i Jović. Trebalo je tu da budu Radmanovac i Momčilović, ali imali su u porodici pozitivne na koronu, tako da stručni štab prati situaciju.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Šta će biti fokus rada na ovim pripremama?

- Ovo nisu standardne pripreme, jer nemamo dovoljno vremena, ali ekipa ne polazi od nule, imamo osnovu. Snaga je jedna od ključnih stvari, zatim prevencija povreda i obim koji nam je falio u utakmicama posle kovida, a i pre kovida. Tako da su to tri stvari na kojima će biti akcenat- rekao je Milošević.

Nema Umara Sadika, gde je on?

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

- Niko nije dobio dozvolu da ide, ali pošto mu nismo dali da ide u Italiju, sada smo napravili izuzetak. Tu mu je porodica i ćerkica, tako da smo mu dali tri dana da odmori. U Aranđelovcu je, blizu Beogradu- rekao je Savo.

Što se tiče sezone, prioritet se zna.

- Prioritet je titula, to je verovatno najveća rana poslednjih sezona. Moramo da imamo taj mentalitet od prvog dana. Biće strahovito teško, ali više ne možemo, ja prvi, a igračima ću da objasnim, ne možemo da tražimo više opravdanja već da moramo da imamo mentalitet od prve do poslednje utakmice- rekao je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading