(VIDEO) KAKVO NEPOŠTOVANJE: Novi haos u Juventusu - sramotan gest Ronalda prema Sariju!

Autor:

Sport

05.07.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo postigao je gol u pobedi Juventusa nad gradskim rivalom Torinom (4:1) u subotu, ali iako je oborio rekord star 60 godina, postavši prvi fudbaler još od Sivorija koji je za "staru damu" postigao 25 golova u jednoj sezoni Serije A, o jednom detalju bruji Italija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Dok mu je trener Mauricio Sari davao savet kraj aut-linije, TV kamere su "uhvatile" spontanu reakciju Portugalca koji nije delovao preterano oduševljen zahtevima Italijana.

Videlo se da "prevrće očima" dok odlazi od Sarija, što su mnogi protumačili kao znak nepoštovanja, posebno ako se uzme u obzir da su već tokom ove sezone njih dvojica bila na sukobljenim stranama, ali su to potom "zataškali".

Naime, Ronaldo nije bio zadovoljan što ga Sari izvodi iz igre, pravdalo se to potom povredama, ali italijanski mediji spekulišu da njih dvojica nisu još pronašli zajednički jezik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading