Vokri otkrio da li dolazi na meč crno-belih protiv Skenderbega

Sport

22.10.2017

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza tzv. Kosova Fadilj Vokri nosi pozitivne utiske iz Elbasana sa meča Lige Evrope koji su crno-beli igrali protiv Skenderbega. On je otkrio da li će prisustvovati revanšu 2. novembra u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/ E. SELMANI
Vokri pohvalio Skenderbeg za organizaciju meča

- Drago mi je što je sve prošlo bez problema. Pokazali smo evropsku kulturu i da smo gostoljubiv narod. Svi zaslužuju čestitke za organizaciju utakmice - poručio je Vokri.

On je, međutim, potvrdio da neće doći na revanš u Beograd, uz nadu da ekipa Skenderbega neće osećati veliki pritisak na gostujućem terenu.

Albanski mediji još uvek pričaju u ovom duelu, koji nije obilovao sa previše fudbalske lepote. Izjavu za tamošnji "Sport ekspres" dao je i Sokol Kušta, igrač generacije Fljamurtarija koja je šokirala crno-bele 1987. godine i izbacila ih iz Kupa UEFA.

- Predvideo sam remi u ovoj utakmici. Skenderbeg je prilično dobra ekipa. Utakmica je bila za uživanje. Partizan, u poređenju sa onim što je ranije imao u Evropi, u vreme kad sam igrao za Fljamurtari, danas izgleda kao neki tim omladinaca. Partizan je danas daleko od nivoa nekadašnjeg tima. Skenderbeg je igrao agresivno, remi nije loš rezultat i želim im još više uspeha. Žao mi je što stadion nije bio ispunjen, da protivnik bude pod još većim pritiskom - rekao je Kušta za "Sport Ekspres".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading