ŠOK SA JUGA: Korona "pokosila" Radnički!

Autor:

Sport

08.07.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus u još jednom klubu Superlige! Posle petorice u Crvenoj zvezdi, trojice u Spartaku i dvojice u Partizanu, pozitivnih na COVID-19 ima i u Radničkom.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Čair"

"Sportski žurnal" prenosi da su inficirani Stefan Mihajlović i Nikola Čumić, uz jednog člana stručnog štaba, a da su Nišlije uputile poseban apel.

Naime, zbog epidemiološke situacije na jugu Srbije, pripreme Radničkog još nisu počele, a zbog problema koji imaju Nišlije uputili su pismo FSS, Kriznom štabu grada Niša, Batutu i gradonačelniku Bulatoviću.

- Poštovani, Radnički ima u prvom timu dvojicu inficiranih igrača COVID-19, Stefana Mihajlovića i Nikolu Čumića, kao i jednog od članova stručnog štaba trenera Davora Berbera. Takođe, još sedmorica fudbalera javila su se klubu da osećaju simptome koji ukazulu na korona virus. Kako pripreme za novu sezonu počinju u celoj Srbiji, molo vas da nam u skladu sa zakonskim mogućnostima i vašim ovlašćenjima omogućite testiranje celog tima da bismo moglo da izolujemo one koji imaju virus i pozitivni su i kako bi sprečili širenje epidemije, jer nam je zdravlje najvažnije. Ne želimo da izlažemo opasnosti nijednog pojedinca- napisale su Nišlije i dodale:

- Takođe, molimo vas da nam uputite i upustva i instrukcije kako da se ponašamo i kako da postupamo u ovoj situaciji.

"Žurnal" piše da do sinoć u Radničkom nisu dobili odgovor na zahtev za nabavku PCR testova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading