KAKAV KRALJ: Veliki je navijač Junajteda, ali je celu ušteđevinu uložio na Liverpul i zaradio BOLESNU LOVU!

Autor:

Sport

11.07.2020

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Mančester Junajteda Toni Vard odlučio je da svoj novac stavi na Liverpul i to mu se isplatilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Doneli pare navijaču Junajteda... Fudbaleri Liverpula

Iako kao i većina navijača Junajteda nije baš sretan zbog toga što je Liverpol prvak, Vard se ipak vodio razumom i zaključio da je došlo vreme da tim Jirgena Klopa osvoji dugo čekanu titulu.

Uložio je 55.000 funti početkom sezone, novac koji mu je u nasledstvo ostavila baka kada je umrla 2017. godine, a nedavno je mogao da uživa u dobitku od 91.000 funti.

- Liverpool mi je izgledao kao ekipa koja će osvojiti titulu Planiram potrošiti deo novca na kvalitetan odmor, a ostatak ću zadržati - rekao je 55-godišnji Ward.

Priznaje da je bio zabrinut da će se sezona prekinuti zbog pandemije koronavirusa iako je Liverpul u tom trenutku već imao 25 bodova više od Sitija i bilo je jasno da ga niko neće stići.

- Liverpool je bio siguran, trebalo mu je još šest bodova i naravno da ne bi bilo fer da su sezonu otkazali, a meni samo vratili novac koji sam uplatio - dodao je ovaj sretni dobitnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading