KLOP NE VERUJE: Na trenutke je delovalo da igramo samo protiv njega!

Autor:

Sport

11.07.2020

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da nema šta da zameri igračima posle remija sa Burnlijem u 35. kolu Premijer lige (1:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Crveni su time prekinuli niz od 24 uzastopne pobede na svom terenu.

- Tokom 99% vremena uradili smo sve što je trebalo, ne mogu da budem nezadovoljan, ali naravno da nikad neću prestati da kritikujem igrače - rekao je Klop

Velike zasluge što šampion Engleske nije nastavio fantastičan niz idu golmanu Burnlija Niku Poupu, koji je pravio čuda među stativama.

- Na trenutke je delovalo kao da igramo protiv Poupa, a ne protiv Burnlija. Zaista je bio neverovatan. Uradili smo sve kako treba, ali su njegove odbrane sprečile da postignemo više golova i pobedimo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sjajno brani... Nik Poup

Redsi su do prednosti došli golom Endija Robertsona u 34. minutu, da bi gosti u 69. izjednačili preko Džeja Rodrigesa.

- Nismo zatvorili utakmicu na vreme i oni su iskoristili trenutak. Osećaj je kao smo izgubili meč, ali moramo da izgledamo bolje. Bili smo ljuti i na sudiju, međutim, neophdno je da prvo iskritikujemo sebe jer nismo zaključali meč ranije - zaključio je Klop.

Liverpul je lider šampionata sa 93 boda, a u sledećem kolu gostuje Arsenalu 15. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading