SOLSKJER SAMOKRITIČAN: Nismo zaslužili pobedu!

Autor:

Sport

14.07.2020

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da njegova ekipa nije zaslužila pobedu protiv Sautemptona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Junajted je sinoć odigrao nerešeno 2:2 sa Sautemptonom, koji je na Old Trafordu izjednačio u šestom minutu nadoknade vremena.

Mančester junajted je propustio priliku da se popne na treće mesto na tabeli, a sada je peti sa 59 bodova, koliko ima i Lester na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona. Trećeplasirani Čelsi ima 60 bodova.

- To je najgori trenutak da primite gol, ali to se dešava u fudbalu. Moramo to da prihvatimo pošto smo i sami na takav način pobeđivali u mnogim utakmicama. To je sve deo lekcije za naš tim, koji je veoma razočaran, pošto smo mislili da smo već osvojili tri boda - rekao je Solskjer za Skaj.

- Ali, verovatno nismo zaslužili tri boda. Oni su igrali dobro. To je fizički veoma dobro spremna ekipa. Nismo uspeli da uspostavimo ritam prilikom dodavanja, posebno kod 2:1, ali smo napravili šanse i u pojedinim trenucima igrali fantastično - dodao je on.

Trener Junajteda rekao je da ne veruje da je kasno primljen gol rezultat umora ekipe.

- Mislim da smo imali dovoljno vremena da se oporavimo. Ovo je bio jedan od onih dana kada nismo iskoristili šanse, a protivnik svoje jeste na kraju - naveo je on.

U sledećem kolu Junajted će u četvrtak igrati u Londonu protiv Kristal Palasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading