Crno-beli zovu navijače: IMA JOŠ ULAZNICA ZA JUG!

Autor:

Sport

01.11.2017

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigraće sutra meč Lige Evrope protiv Skenderbega na svom terenu, a očekuju se i pojačane mere bezbednosti u i oko stadiona za ovaj meč. Iz kluba su još jednom pozvali navijače da se uzdrže od provokacija na tribinama, kao i da će sva mesta biti numerisana.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Kapacitet stadiona u Humskoj biće smanjen zbog bezbednosnih razloga

Iz kluba su izjavili da prodaja ulaznica ide dobrim tempom, ali da i dalje mogu da se nabave karte za sve delove stadiona, uključujući i za južnu tribinu. Navodno je deo za najvatrenije pristalice kluba skoro rasprodat, ali da je i dalje dostupan manji kontigent na blagajnama.

Cene ulaznica su 1.000 dinara za južnu, 1.500 za bočne delove istoka i zapada, a 2.000 za centralna mesta na tribinama

Kapacitet stadiona Partizana je 32.710 mesta, međutim, kako bi se predupredili eventualni incidenti, crno-beli su za ovu priliku smanjili kapacitet, na bočnim delovima zapadne i istočne tribine. Kako je objasnio Miloš Vazura, generalni direktor kluba, sektor iznad tunela iz kojeg igrači izlaze na teren biće zatvoren, kako se ne bi ponovile scene iz meča sa Olimpijakosom, kad je Marko Marin gađan pirotehničkim sredstvima. I

Prva dva reda tih delova tribina biće prazni, a na samim ulazima će redarska služba usmeravati gledaoce na mesta propisana ulaznicama, kako bi se izbegle gužve i eliminisao prostor za eventualnu kaznu UEFA.

Partizan je za ovaj susret instalirao čak 95 sigurnosnih kamera na fudbalskom zdanju u Humskoj ulici, a u saradnji sa policijom biće formirana i tri prstena obezbeđenja koji će moći da prođu samo gledaoci sa kupljenim kartama za ovaj susret.

Meč između Partizana i Skenderbega biće odigran u četvrtak od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading