ĐUKIĆ: Velika injekcija samopouzdanja

Autor:

Sport

02.11.2017

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić istakao je posle pobede nad Skenderbegom da je ona izuzetno važna za njegov tim.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Crno-beli su nadigrali albanskog rivala 2:0 u četvrtom kolu Lige Evrope i napravili veliki korak ka proleću u Evropi.

- Zadovoljan sam, čestitam igračima na borbi, na svemu. Nije bilo lako protiv tvrde ekipe Skenderbega. Uspeli smo da pobedimo i uzmemo tri boda u divnom ambijentu i nastavimo borbu za Evropu. Pred našom publikom pokušaćemo da ovo zaokružimo protiv Jang Bojsa i da se plasiramo u dalje takmičenje. Ekipa je odigrala odlično. Velika injekcija samopouzdanja, vrlo bitna pobeda za nas - rekao je trener Partizana Miroslav Đukić. 


Partizan je do prve pobede u Ligi Evrope ove sezone stigao golovima Zorana Tošića iz slobodnog udarca u 39. minutu, te Leandrea Tavambe posle nesebičnog proigravanja Ognjena Ožegovića u 66. 

Crno-beli u sledećem kolu igraju protiv Jang Bojsa 23. novembra u Humskoj 1. Partizan ima dva boda više od Švajcaraca pa bi pobedom pred "grobarima" izborili plasman u narednu fazu takmičenja.

Daja: Sve je bilo u redu

Trener fudbalera Skenderbega Ilir Daja izjavio je da mu žao zbog lošeg rezultata njegovog tima, ali da i dalje postoje šanse da prođe iz grupe.

 - Žao mi je što smo ovako odigrali, iako nismo bili lošiji od rivala. Utakmica je odlučena posle naše greške. Mislim da je meč bio izjednačen, ali je rezultat takav - rekao je Daja.

Daja nije imao nijednu zamerku na atmosferu sa tribina i na terenu.

 - Sve je bilo normalno. Misija fudbala je gajenje dobrih odnosa dva tima. Mislim da je prošlo sve u redu, posebno na terenu, gde je moj fokus.

Njega je obradovala pobeda Dinama na gostovanju Jang Bojsu 1:0 i smatra da Skenderbeg može da nadoknadi zaostatak od tri boda za Partizanom, odnosno dva za Švajcarcima.

- Loš korak smo napravili ka cilju koji je prolaz dalje, ali kada vidimo ishod duela između Jang Bojsa i Dinama matematika nam daje nadu. Šest bodova je u igri i borićemo se do kraja. Partizan je napravio veliki posao ka prolazu, ali to nije veliki zaostatak, ništa nije izgubljeno - zaključio je Daja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading