Albanski mediji prozivaju Partizan, TRAŽI SE I IZBACIVANJE CRNO-BELIH IZ EVROPE!

Autor:

Sport

03.11.2017

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza njihovog predstavnika Skenderbega na gostovanju Partizanu, albanski mediji su izmislili razloge da optuže srpskog prvaka za lošu organizaciju utakmice. Pojedine novine su išle toliko daleko da su pominjali i izbacivanje Partizana iz UEFA.

RepublikaFoto: Starsport
Velika šetalica cara Lazara sa meča protiv Skenderbega

- Skandal, sve je podsećalo na situaciju od pre tri godine - pišu albanski mediji.

Nacionalizam, podstrekivanje navijača od strane zvaničnog spikera, koreografija koju je UEFA odobrila i time prekršila svoje principe, eto kako glasi izveštaj iz Beograda.

Skandiranje "Kosovo je Srbija" i velika šetalica cara Lazara nikako ne mogu da okarakterišu kao uvreda za gostujući tim, a ako neko od igrača Skenderbega lično ima problem sa tim, to je već druga stvar za koju UEFA nije nadležna. Nisu se sa tribina čuli ni pogrdni povici upućeni gostujućim fudbalerima, kao što je recimo "Ko ne skače taj je Šiptar", ili nešto slično sa dobro poznatog repertoara.

Albanski mediji potparolku Partizana Biljanu Obradović ponovo pominju u negativnom kontekstu, jer je zaustavila provokacije i prekinula pokušaje albanskih novinara da odu ka stvarima kojima nije mesto na terenu.

Na kraju su novinari iz Albanije pravili neke neumesne paralele sa Zrinjskim, iako nije jasno po kom osnovu su poredili ova dva slučaja, a iz tabora crno-belih navode da su spremni da plate da kaznu, ukoliko se neka od stvari koje Albanci zameraju zaista pokaže kao tačna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading