Zvezda već završila jedan posao za januar: BIVŠI KAPITEN OMLADINACA STIŽE NA "MARAKANU"

Autor:

Sport

17.11.2017

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda završila je prvi veliki posao za zimu. Crveno-beli su defanzivnu liniju tima pojačali bivšim kapitenom omladinske selekcije Dominikom Dingom, koji stiže iz Rusije u redove kluba iz Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Starsport
Dominik Dinga od januara će zadužiti crveno-beli dres

Ural je najavio da neće praviti problem Dingi u vezi sa odlaskom u Srbiju, pa će se sačekati prvi dan prelaznog roka kako bi se čitav posao i ozvaničio.

Bivši kapiten omladinske reprezentacije Srbije je od 2015. godine u Uralu posle napuštanja Vojvodine, gde je prošao čitavu omladinsku školu Novosađana. Upisao je šest nastupa za najbolji tim Vojvodine, ali je došlo do sporazumnog rastanka.

I u Jekaterinburgu je krenulo odlično, a vrlo brzo je defanzivac postao standaradan član ekipe i do sada je upisao 21 meč. Ipak, ove sezone je uglavnom rezerva i logično je da želi da promeni sredinu.

Prvi deo sezone u ruskom šampionatu okončaće se 10. decembra, kada će dve strane sesti za pregovarački sto i finalizovati sve detalje transfera Dominika Dinge.

Mladi igrač je za mlađe kategorije fudbalske selekcije odigrao 39 mečeva i postigao dva gola, a Dinga bi trebalo da predstavlja i zalog za budućnost, pogotovo ako se ima u vidu da Le Taleku ugovor ističe na kraju sezone, a Srđan Babić se na leto vraća sa pozajmice iz Real Sosijedada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading