ZVEZDA OTIŠLA U BELORUSIJU: Crveno-beli najavili pobedu i "evropsko proleće"

Autor: Tanjug

Sport

22.11.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su za Belorusiju na duel protiv BATE Borisova sa željom da pobedom naprave odlučujući korak za prolaz dalje iz H grupe Lige Evrope.

RepublikaFoto: facebook.com/crvenazvezdafk
Fudbaleri Zvezde na aerodromu u Beogradu

Za verovatno najvažniju utakmicu jeseni trener Vladan Milojević ne može da računa na Nemanju Radonjića koji se povredio u duelu sa Radom proteklog vikenda i biće dve nedelje van terena.

U Belorusiju su otputovali: Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Srđan Babić, Damjan Le Talek, Milan Rodić, Dušan Anđelković, Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Ričmond Boaći i Aleksandar Pešić.

 

 

 

Crveno-beli biće smešteni i treniraće u Minsku, udaljenom 75 kilometara od Borisova gde se u četvrtak igra meč od 19 sati po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading