Trener Jang bojsa optimista: UJEDNAČENI SMO, ALI VERUJEM U POBEDU!

Autor:

Sport

22.11.2017

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Jang bojsa Adi Hiter izjavio je da očekuje nervozan meč protiv Partizana, ali i da njegov tim ima snage i kvaliteta da pred bučnim navijačima u Beogradu ostvari pozitivan rezultat. Hiter je dodao da izostanak Zorana Tošića neće uspavati njegove igrače, pošto su i bez njega crno-beli vrlo jaka i kompaktna ekipa.

RepublikaFoto: Starsport
Hiter: Partizan je jak i bez Tošića

- Očekuje nas jako interesantna i neizvesna utakmica, dva boda smo u zaostatku u odnosu na Partizan. Za našu ekipu, a posebno za mlađe igrače, će biti izazov da u ovakvoj atmosferi, na ovakvom stadionu budu uspešni, ali ako želimo da prođemo dalje, moramo da pobedimo sutra. Postoji mogućnost da se sa remijem nešto reši u poslednjem kolu, ali ambicije su sigurno da se pobedi sutra i da prođemo dalje - rekao je Hiter.

Trener švajcarskog tima se osvrnuo i na izostanak Zorana Tošića iz postave Partizana, ali ističe da crno-beli imaju dovoljno rezerve u svom timu da nadomeste neigranje sjajnog krilnog fudbalera.

- Sigurno da je Tošić igrač koji ima vrednost i kvalitet, ali Partizan ima nekoga kao što je Janković, koji je u Bernu postigao gol, sad u nedelju dva gola, a tu je i Tavamba, tako da mislim da smo prilično ujednačene ekipe - rekao je Hiter.

Hiter kaže i da dosadašnji rezultati nisu u skladu sa onim što je planirano, ali da ima vremena i prostora da se kiksevi isprave. 

- Hteli smo da pobedimo Partizan, a u Albaniji smo odigrali nerešeno. Nezasluženo smo izgubili od Dinama. Ako negde postoji manjak, onda je to u toj utakmici. Moguće je da će sutra ekipa da bude drugačija u odnosu na meč sa Cirihom, ali ako se to desi, to će biti zbog taktičkog prilagođavanja u odnosu na protivnika, ne zbog rotacije - rekao je Hiter.

Na pitanje novinara kakvu reakciju očekuje od Miralema Sulejmanija, imajući u vidu da je ponikao u redovima Partizana, strateg Jang bojsa ističe da će s njim obaviti razgovor pred duel dva tima.

- Ne mislim da nekoga od mojih igrača treba posebno motivisati, ali svestan sam specifičnosti njegove situacije, tako da ću sutra popričati sa njim. On je u dobroj formi i sigurno će nam pomoći - rekao je Hiter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading