IGRAČI PARTIZANA SLAVILI UZ NARODNJAKE: DONESI DIVLJE MIRISE U NAŠE EVROPROLEĆE

Autor:

Sport

25.11.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je prezimio u Evropi posle 12 godina! Veliku pobedu nad Jang bojsom (2:1) fudbaleri su burno proslavili.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slave sa navijačima

Odmah nakon meča završili su u prestoničkom klubu "Kasina", gde su se zasluženo opustili uz narodnjake u izvođenju Dženana Lončarevića. Neizostavna je bila i pokoja čašica alkoholnog pića, pa su juče imali zaslužen dan odmora!

Nisu se partizanovci ustručavali da naruče pokoju pesmu i zakite muziku. Najveselije je bilo kada su zapevali Ninov hit "Donesi divlje mirise u moje puste odaje", ali u interpretaciji "Donesi divlje mirise u naše evroproleće". Potom su digli ruke uvis i uz pesmu "Košava" Zorice Brunclik.

BILI OTPISANI

- Dao sam golove u svim mečevima na domaćem terenu. Nadam se da ću nastaviti seriju i u narednom meču u Evropi - rekao je Tavamba za Srpski telegraf i dodao:

- Nagrađeni smo za veliki rad u prethodnim utakmicama. Verovali smo od početka da možemo, a mnogi su nas bili otpisali. To nas je motivisalo da pokažemo da imamo kvalitet. Nema limita za nas i za naporan rad, videćemo dokle možemo. Najpre idemo u Kijev (7. decembar) po prvo mesto u grupi Lige Evrope!

SVE SE VRATILO

Ako tako bude, mogu da se nadaju lakšem rivalu na žrebu 11. decembra u Nionu. Ti mečevi bi se igrali 15. i 22. februara. Partizan je i pre dve godine bio na korak do prezimljavanja u LE, ali je šokantno poražen od Augzburga (1:3). Taj duel dobro pamti vezista Marko Jevtović.

- Ja sam jedini koji je tada igrao. Osećao sam pritisak jer prošli put nismo uspeli. Sada se sve vratilo - rekao nam je vezista crno-belih.

Već u nedelju igrači Partizana se vraćaju na teren. Na redu je meč protiv Spartaka (17.00, Arena sport 1) u 18. kolu Superlige Srbije.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading