Zvezda cilja pojačanje iz Serije A!

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

25.11.2017

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako, ali sigurno zima kuca na vrata, a to za klubove znači i ponovno aktiviranje na fudbalskom tržištu. FK Crvena zvezda već je spremila spisak pojačanja, a na prvo mesto je iznenada isplivalo ime povremenog reprezentativca Srbije i člana Sampdorije Filipa Đuričića.

RepublikaFoto: twitter.com/Djuricic10
Đuričić (u sredini) ostavlja sve opcije otvorene

U razgovoru za "Žurnal" Đuričić je priznao da ne beži od mogućnosti da se jednog dana vrati u Zvezdu, a da li će to biti već ove zime zavisi od dosta faktora.

- Mnogo stvari bi trebalo da se poklopi da bih se vratio u Zvezdu. Svako ima svoju računicu, pa tako i moj matični klub. Svi znaju koliko volim Zvezdu - kazao je Đuričić.

Povremeni reprezentativac Srbije dogovrio je sa čelnicima Sampdorije da mu već na zimu omoguće da napusti "Marasi" jer nikome nije u interesu da do leta bude van stroja i da onda ode kao slobodan igrač.

To je sigurno dobra stvar za čelnike crveno-belih, međutim, sigurno da postoje i klubovi koji će lakše moći da isprate finansijske zahteve Đuričića, od kluba iz Beograda, pa zato ne treba preuranjeno najavljivati realizaciju transfera.

Inicijalni kontakti su uspostavljeni, ostaje da se vidi u narednih mesec dana da li će se svi delovi pazle posložiti kako treba za dve strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading