Skauti pratili Tavambu i ostale!

Autor:

Sport

26.11.2017

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Partizana i Jang bojsa u Ligi Evrope u četvrtak uveče gledao je i veliki broj skauta, pogotovo onih iz Belgije, a na skeneru su se nalazili Tavamba, Everton, Janković...

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana odigrali su jedan od boljih mečeva u skorije vreme

Predstavnici Anderlehta, Briža, Genka, a onda i engleskog Čelsija, italijanskih Juventusa, Sampdorije i Đenove, pa turskog Fenerbahčea, ruskog CSKA iz Moskve, bili su da na licu mesta isprate duel Partizana i lidera švajcarskog prvenstva, piše belgijski portal "Voetbal Nieuws" (Fudbalske vesti).

U centru pažnje je navodno bio sjajni kamerunski napadač Leandre Tavamba, koji je sjajnim golom i dodavanjem koje je prethodilo pogotku sigurno privukao pažnju svih "lovaca" na pojačanja u četvrtak uveče. Podsetimo, za Tavambu su u Humsku već stigle ponude pojedinih klubova iz Serije A, a očekuje se da se interesovanje ino-klubova pojača nakon ove sjajne predstave.

Pratile su se i igre Marka Jankovića, Marka Jevtovića, Ognjena Ožegovića, kao i Evertona Luiza, kojem ističe ugovor na leto i u Partizanu su na žeravici da li će uspeti da se dogovore sa Brazilcem oko nastavka saradnje. On je načelno prihvatio ponudu, ali pitaju se i menadžeri...

Skauti iz Čelsija su pratili ponajviše svog fudbalera na pozajmici u Humskoj Danila Pantića, koji je odigrao skoro čitav susret, a izdanje protiv Jang bojsa mu je verovatno i najbolje otkako se vratio među crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading