Đukić: MORAMO DA BRANIMO SVETINJU!

Sport

25.11.2017

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić je na konferenciji za medije pred prvenstveni duel protiv Spartaka naglasio da će ovo biti jedan od najtežih mečeva ove jeseni i da očekuje pomoć navijača u duelu sa Subotičanima.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Đukić svestan težine zadatka, ali veruje u njegove igrače

- Odmah da vam kažem, neće nam ništa biti lakše zbog pobede nad Jang Bojsom. Može samo da bude teže. Igračima sam rekao: „Dosad su protivnici dolazili na naš stadion da pobede šampiona države, a sad će dolaziti motivisani da savladaju evropski Partizan. Naša svetinja je još veća od njihove motivacije i moramo da branimo i šampionski i evropski Partizan - odlučno je najavio bespoštednu borbu trener Đukić.

Strateg "parnog valjka" se osvrnuo još jednom na utakmicu protiv Jang bojsa.

- Igrači su napravili vrhunski rezultat. Drugi gol je gol eropskih razmera. Samo, da bi se o njemu pisalo i pričalo morali su svi da iskrvare 90 minuta. Taj pogodak ne bi imao nikakvu vrednost da nismo prošli. Naša ideja je da stvorimo Partizan za koji će takvi golovi i plasmani biti normalni, da se dešavaju svake sezone, a ne da na njih čekamo po 15 godina - izjavio je Đukić.

U pogleda prenatrpanog rasporeda trener crno-belih je izjavio da će njegovi izabranici sigurno odgovoriti na sve fizičke zadatke pred njima.

- Ko nas pita da li možemo da izdržimo? Moramo. Igrači su spremni za ritam po dve utakmice sedmično. Kad ste fudbaler Partizana morate da prihvatite takve zahteve. Niko vas neće pitati da li ste umorni, već koji je rezultat.

Đukić je pozvao publiku da podrži igrače Partizana nakon iznurujuće utakmice od četvrtka uveče.

- Očekujem da nam publika pomogne. Videli smo predivnu atmosferu protiv Švajcaraca, ona nas je odvela u pobedu. Nadamo se da će tako biti i protiv Spartaka - izjavio je Đukić za kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading