Milojević i Lalatović složni: Zvezda je zasluženo pobedila

Autor: Tanjug

Sport

26.11.2017

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri Crvene zvezde i Čukaričkog, Vladan Milojević i Nenad Lalatović, složili su se u oceni da su crveno-beli zaslužili trijumf zbog bolje igre u drugom poluvremenu.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević je zadovoljan novom pobedom u domaćem šampionatu

Crvena zvezda je nastavila pobednički niz na Banovom brdu pobedom posle preokreta u drugih 45 minuta 2:1, uz dva gola Ričmonda Boaćija.

- Teren je bio težak, fizički nismo bili na našem nivou protiv agresivne ekipe, a bili smo i ispražnjeni posle Belorusije. Grešili smo, bilo je dosta nervoze u prvom poluvremenu, Čukarički je stvorio dosta šansi... Napravili smo par rokada, u nastavku bili smo bolji i najvažnije je da smo osvojili tri boda - rekao je Milojević.

Naveo je i da bi za srpski fudbal bilo dobro kada bi više imao ovako kvalitetnih utakmica.

- Bila je prava derbi utakmica, Čukarički uvek uvek igra dobro, otvorenog garda... Na jakim mečevima se raste kao tim. Daće Bog da bude još ovakvih duela.

Milojević upozorava da zadovoljstvo ne sme da bude prisutno u velikoj meri, već da se nastavi napredak i dobri rezultati u sezoni.

Slično viđenje utakmice imao je i trener Čukaričkog Nenad Lalatović.

- Prvo poluvreme smo bili bolji, imali još nekoliko šansi. Prezadovoljan sam našom partijom u tom delu, a drugo smo igrali koliko smo mogli. Ne mislim na suđenje, nego na igru Crvene zvezde - poručio je Lalatović.

On je dodao da ga raduje što radi sa talentovanim igračima poput Petra Mićina, strelca gola protiv Zvezde, kao i Nemanjom Milojevićem, Savom Radićem.

- Smatram da smo mogli da osvojimo više bodova, ova ekipa može bolje. Nismo imali ni sreće - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading