ĐUKIĆ TRAŽI POJAČANJA: Umorni smo, za tri fronta treba više igračkog kadra

Autor: Tanjug

Sport

26.11.2017

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, posle remija protiv Spartaka (1:1), izjavio je da igra njegovog tima posledica istrošenosti i nedostatka igračkog kadra za tri fronta.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić traži pojačanja

- Znali smo da će biti tesko. Prvo poluvreme smo bili bezopasni. Ne mogu da zamerim ekipi na htenju, ali idemo dalje. Za tri fronta treba više igračkog kadra. Odigrali su dobru utakmicu, imali više šansi. Bod je realno stanje. Ekipa nije imala ideju, nismo bili opasni - izjavio je Đukić posle utakmice.

On je dodao da je izlazak najskupljeg pojačanja u istoriji kluba Sejduba Sume isključivo taktičke prirode i želje da se Teofilusom Solomonom pojača napad.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović rekao je da je njegov tim zaslužio više od boda.

- Čestitam naši igračima na trudu i zalaganju. Bio je istinski derbi srpskog fudbala. Čestitam Partizanu na prolazu dalje u Evropi, poštujem njihovu tradiciju i istoriju, ali smo uprkos tome nezadovoljni rezultatom. Partizan je bio istrošen, ne bih hteo da zvučim pretenciozno, ali ostaje veliki žal što nismo uzeli tri boda - poručio je Veselinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading