Sezona iz snova Aleksandra Pešića!

Autor: I. V.

Sport

30.11.2017

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pešić je letos stigao u redove Crvene zvezde. On je doveden kao veliko pojačane i to je u potpunosti opravdao.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pešić igra fantastično u crveno-belom dresu

Kako sezona odmiče, Pešić izasta u glavnog igrača crveno-belih i jasno je da ako ode Boaći nema razloga za brgu.

Juće je napadač Zvezde postigao drugi het-trik u dresu kluba sa Marakane i sada na svom kontu ima 15 postignutih golova i 11 asistencija, prvi je strelac lige.

Pešić je nesebičan igrač, što nije odlila napadača. Setite se, onih asistencija Luki Adžiću protiv Dinama iz Vranja u Kupu (5:0), pa jučerašnjeg prepuštanja kaznenog udarca Jovičiću...

- Drugi het-trik u Zvezdinom dresu za mene, zaista moram da budem zadovoljan time. Na jučerašnjoj utakmici sam mogao iz penala da postignem i četvrti gol i da uđem u istoriju kluba, ali sam siguran da Branku više znači što je postigao svoj prvenac i to baš na prvoj utakmici nakon što se vratio posle teške povrede.Zato sam odlučio da mu predam loptu i presrećan sam što je bio precizan sa bele tačke. Znam koliko mu je bilo teško u prethodnom mesecima, ali ponovo smo pokazali koliku snagu kao ekipa imamo - objašnjava Pešić u izjavi za klupski sajt.

Pešiću prijaju golovi ali i asistencije i naglašava da mu je najbitnije da ekipa pobeđuje.

- To su zaista lepe brojke. Svakom prija kada je najbolji u onome što radi. Moj zadatak je i da dajem golove i naravno da mi je mnogo drago što sam prvi strelac lige. Asistencije su mi mnogo bitne, ipak je najvažnije da ekipa pobeđuje i volim kada dobro uposlim svoje saigrače. Nadam se iskreno da ću do kraja popraviti i broj golova i asistencija i da ćemo nastaviti da pobeđujemo' - naglasio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading