Kinezi odlaze, Milan traži novog vlasnika!

Autor:

Sport

01.12.2017

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se priča, mada su još uvek nezvanične informacije, UEFA je odbila Milanov finansijski plan za sledeće četiri godine kada je FFP u pitanju. U novembru je Marko Fasone predstavio plan prihoda i način da finansije ostanu u granicama pravila, ali od toga nema ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan ponovo menja vlasnika

Prvo, stvari su nerealne, projekcija prihoda neprihvatljiva, nešto ovako je najavio Čeferin predsednik UEFA koji je izrazio zabrinutost zbog situacije.

Danas italijanski mediji otkrivaju da Kinezi odlaze, iako je klub pre par dana demantovao to kao glasine.

Dug koji treba da isplate investicionom fondu Eliot od 303 miliona evra biće refinansiran. Otkupiće ga BGB Veston, finansijsko društvo koje predstavlja bivši moćni član uprave Juventusa, Antonio Điraudo.

Oni će uz pomoć grupe Hajbridž uspeti da isplate Eliot i da u narednih nekoliko godina naplate dugove, ali i privuku investitore. Za Milan ovo nije dobra vest ako ne nađu nekog ozbiljnog, Hajbridž će pokušati da pronađe kupca, ali je vrednost pala, i mada ima zainteresovanih, svaka promena kako pišu italijanski mediji znači vraćanje dugova i projekat novog stadiona.

To drugim rečima znači manja ulaganja u ekipu i nove godine u senci rivala. Ali, to je jedini put, pošto je očigledno da Li nema kapacitet ni sredstva da finansira Milan. Ko će biti novi vlasnik videćemo, ali je gotovo sigurno da bi Milan mogao da dobije nove gazde već na kraju ove sezone, kako bi se u oktobru 2018. izbegao finansijski slom zbog duga koji moraju da vrate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading