Everton nakon žreba za SP: SRCE MI JE PODELJENO, želim sreću i Brazilu i Srbiji!

Sport

01.12.2017

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimac Partizana Everton Luiz izneo je svoja očekivanja nakon žreba za Svetsko prvenstvo u fudbalu. Sudbina je ukrstila njegovu domovinu Brazil i zemlju u kojoj trenutno nastupa - Srbiju. Borbeni vezista crno-belih istakao je da će duel dve reprezentacije za nejga biti emotivan, ali i da se nada da će i "Karioke" i "Orlovi" proći u narednu fazu.

RepublikaFoto: Starsport
Everton se nada uspehu Brazila i Srbije

Everton je poručio da priželjkuje rasplet u kome će Brazil osvojiti prvo mesto u grupi E, a da iza njih bude plasirana Srbija.

- Naravno da cu navijati za Brazil,ali nista manje nego za Srbiju.Ipak posto je moja zemlja u pitanju i moj narod nadam se da ce Brazil biti prvoplasiran,a Srbija odmah na drugom mestu i sa odličnim rejtingom - rekao je Everton Luiz prvotimac Partizana posle žreba za SP u Rusiji 2018.

Fudbaleri Srbije i Brazila postaće rekorderi Svetskog prvenstva i pre nego što odigraju meč trećeg kola Mundijala, pošto su ove dve ekipe ukupno pet puta odmeravali snage na najvećoj planetarnoj smotri fudbala.

U prvom kolu naš tim igraće protiv Kostarike u Samari 17. juna, tri dana kasnije predstoji duel protiv Švajcaraca u Kalinjingradu, a za kraj se očekuje spektakl protiv Brazilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading