Bunjevčević nakon žreba: VAŽNO JE DA SAČUVAMO HLADNU GLAVU!

Sport

01.12.2017

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedugo nakon žreba za Svetsko prvenstvo u fudbalu oglasio se sportski direktor FSS-a Goran Bunjevčević, koji je pozvao celokupnu sportsku javnost u Srbiji da ostane mirna i ne pada u euforiju. On se nada prolasku u drugi krug, ali ne želi da igračima nameće nepotrebno breme.

RepublikaFoto: fss.rs
Bunjevčević je umereni optimista nakon žreba za SP

- Sama činjenica da je Srbija danas bila među 32 odabrane selekcija sveta, sve nas treba da čini ponosnim. Dobili smo grupu u kojoj svakako tražimo svoju šansu, ali to ne znači da treba padamo u neku euforiju, naprotiv - spušta loptu na zemlju sportski direktor FSS-a.

Što se tiče analize protivnika na SP, Bunjevčević očekuje teške mečeve, ali i prolaz neugodne grupe. 

- O Brazilu je suvišno pričati, njegovoj tradiciji, titulama, imenima koja danas nastupaju za njihovu selekciju. Biće to interesantan meč. Međutim, na turnirima kakvo je Prvenstvo sveta prvi meč je mnogo važan. A tu nas čeka Kostarika. Jasno je kakve su nam ambicije, ali za sve ono što nas očekuje u Rusiji, moramo dobro da se pripremimo. Da stvorimo atmosferu koja će nam omogućiti da na samom takmičenju damo svoj maksimum. Onako kako smo to činili u kvalifikacijama, kada smo bili posvećeni uspehu, disali svi kao jedan. Ova Srbija to može – istakao je Goran Bunjevčević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading