Psihički problemi Gelora Kange!

Autor:

Sport

04.12.2017

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto Gabonac nije bio u sastavu protiv Bačke

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gelor Kanga

Najveći problem Vladana Milojevića, pred duel sa Kelnom, nisu ni Nenad Krstičić(rasekotina), ni Milan Borjan (zadnja loža), već - Gelor Kanga! Bez reprezentativca Gabona u timu crveno-beli su, ispostaviće se bez većih posledica, kiksirali u Bačkoj Palanci.

Ipak, mnogi smatraju da srpskom vicešampionu nije bio potreban zastoj pred odlučujući duel sa Kelnom i da bi sve bilo drugačije da je u Zvezdinom manevru bio prisutan Gelor Kanga.

Jedan od tvoraca Zvezdinog plasmana u Ligu Evrope bio je planiran za poslednji prvenstveni duel, ali je, prema određenim informacijama, treneru Vladanu Milojeviću predočio da nije psihički spreman  za tu utakmicu! Krajnje čudno objašnjenje, obzirom da je prethodni meč sa Radnikom Kanga proveo na klupi. I da je imao dovoljno vremena da povrati fizičku i mentalnu snagu posle gostovanja Borisovu.

Do sada je Vladan Milojević odlično znao da kanališe nepredvidiv temperament nekadašnjeg člana Rostova. Izvukao je iz njega maksimum,uticao da Afrikanac ne pokaže tamnu stranu svog karaktera, mada je bilo povremenih varnica. Na Emirejtsu Kanga je bio nezadovoljan odlukom stručnog štaba da ga izvede iz igre, tokom septembra je, između redova, nagovestio da ne bi voleo da putuje u Ivanjicu što se nije svidelo ostatku svlačionice...

Naravno, na Marakani veruju da će Kanga do četvrtak veče i duela sa Kelnom oporaviti glavu. Posebno, jer je reč o igraču koga inspirišu krcate tribine i veliki mečevi. To je dokazao protiv Sparte i Krasnodara.

Nepredvidivost je srednje ime za Gelora Kangu. Sa igračem takvih karakteristika ne može da očekujete idiličan odnos. jer  u svakom trenutku voli da se oseća maženim i paženim. I prosto ne pristaje da bude samo jedan u nizu...

Do četvrtka Kanga ima vremena da se oporavi, a potom i da sa svojim menadžmentom odluči hoće li potpisati novi ugovor sa Zvezdom. Bilo je najavljeno da je pitanje trenutka kada će Kanga staviti šaru na vernost Crvenoj zvezdi do 2020.godine, ali...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading