Priznanje za haubicu Totenhema: NAVIJAČI PROGLASILI KEJNA ZA IGRAČA GODINE!

Sport

05.12.2017

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni napadač Totenhema Hari Kejn postao je prvi engleski fudbaler koji je dobio priznanje za igrača godine po izboru navijača u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejn je sasvim zaslužio priznanje fanova

Svake godine zvanično Udruženje navijača koje ima i svoje predstavnike u FS Englekse i u Premijer ligi bira najboljeig igrača godine, a napadač Totenhema Hari Kejn prvi je "domaći" igrač koji je ovu nagradu dobio.

U konkurenciji za najboljeg igrača Premijer lige ove godine su pored Kejna bili Kevin de Brujne, N'Golo Kante, Sesar Aspilikueta, Igo Ljoris i Romelu Lukaku.

Prethodnih godina su nagradu dobijali fudbaleri poput Luisa Suareza, Felipea Kutinja, ili Serhija Aguera. Ove sezone je priznanje otišlo u ruke domaćeg fudbalera, a u glasanju je učestvovalo preko 250.000 navijača svih premijerligaških klubova.

Špic Totenhema je u izjavi za sajt Udruženja navijača izjavio da mu ova nagrada puno znači i i da je izuzetno ponosan na nju.

- Želim svima da se zahvalim, izuzetno sam ponosan na ovu nagradu jer su mi podršku pružili navijači iz cele zemlje i to je neverovatno - rekao je Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading